Zvěřina
Kód: 0391663Související produkty
Detailní popis produktu
Vaření ze zvěřiny už dávno není výsadou myslivců. Dnes se dá jelení, srnčí či kančí maso sehnat třeba online. Zvěřina je totiž velmi ekologické maso: zvěř žije ve volné přírodě, konzumuje jen to, co jí chutná. Maso je libové a neobsahuje stresové hormony. A příprava zvěřiny vůbec není tak složitá, jak byste si možná představovali. Tato kuchařka kromě klasických a moderních receptů nabízí i důležité tipy a triky. Kromě pečení představí i přípravu trhaného masa, burgerů či wrapů, nezapomíná ani na silný zvěřinový vývar.Doplňkové parametry
Kategorie: | Tématické kuchařky |
---|---|
Hmotnost: | 0.17 kg |
Autor: | Matthias F. Mangold |
Jazyk: | CZE |
Značka: | Vašut |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
ISBN: | 978-80-7541-255-3 |
Počet stran: | 64 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.