Zemědělství a potraviny
Kód: 0301297Související produkty
Detailní popis produktu
Kniha vznikla ve spolupráci s Českou zemědělskou univerzitou v Praze. Snahou knihy je poukázat na propojenost faktorů prostředí, vlastní zemědělské produkce a vyrobených potravin, ať již jde o jejich množství (včetně výhledů do budoucna), nebo kvalitu. V první část je o seznámení s historií, současným i budoucím významem zemědělství a zasazení produkce do kontextu prostředí. Druhá část je věnována produkčním systémům a třetí potravinám a způsobům zpracování zemědělských produktů. Zajímavé informace v knize naleznou nejen studenti středních škol, jímž je především určena, ale i široká veřejnost, která se v jediné knize získá ucelený přehled.Doplňkové parametry
Kategorie: | Zemědělství |
---|---|
Hmotnost: | 1.18 kg |
Autor: | Josef Holec; Jana Poláková |
Jazyk: | CZE |
Značka: | Profi Press |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
ISBN: | 978-80-86726-98-4 |
Počet stran: | 224 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.