Zařízení provozoven v kostce
Kód: 0336596Související produkty
Detailní popis produktu
Publikace se zasvěceně zabývá problémy, které souvisí s podnikáním a s prací v zařízeních společného stravování. Autor postupuje od charakteristiky takových zařízení a provozoven přes zásady technického řešení až po vhodné vybavení nejrůznější moderní a dostupnou technikou. Vedle aspektů ekonomických se zabývá též širokou problematikou skladování potravin a nápojů, zařízeními na jejich úpravu a otázkami hygieny.Doplňkové parametry
Kategorie: | Potravinářství, gastronomie |
---|---|
Hmotnost: | 0.18 kg |
Autor: | František Cón |
Datum vydání: | 09/2020 |
Jazyk: | CZE |
Značka: | R PLUS |
ISBN: | 978-80-904093-7-8 |
Počet stran: | 128 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.