Výživa při onkologickém onemocnění
Kód: 0191644Související produkty
Detailní popis produktu
Nádorová onemocnění vedou často k problémům s příjmem potravy. U poloviny nemocných je již při zjištění nádorového onemocnění přítomna ztráta hmotnosti a je zhoršen výživový stav. Publikace našich předních lékařů a jejich spolupracovníků obsahuje v první části souhrn obecných i konkrétních dietních doporučení především pro pacienty s onkologickým onemocněním, kteří mají problémy s výživou. Druhá část knihy nabízí praktické informace k úpravě stravy, která povede k co nejlepšímu udržení stavu výživy při léčbě onemocnění. Závěr patří řadě receptů, které však nejsou určeny pouze pro onkologicky nemocné, představují většinou dobře stravitelné pokrmy z doporučených potravin s vysokou biologickou hodnotou.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Zdravá výživa |
---|---|
Hmotnost: | 0.2 kg |
Autor: | Rostislav Vyzula; Miroslav Tomíška; Jana Marková |
Datum vydání: | 01/2001 |
Jazyk: | CZE |
Značka: | Galén |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
ISBN: | 978-80-7262-120-0 |
Počet stran: | 122 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.