Uzení, nakládání a konzervování masa
Kód: 0128000Související produkty
Detailní popis produktu
Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Maso, grilování |
---|---|
Hmotnost: | 0.23 kg |
Autor: | Bernhard Gahm |
Datum dotisku: | 03/2014 |
Jazyk: | CZE |
Značka: | GRADA |
ISBN: | 978-80-247-4266-3 |
Počet stran: | 128 |
POCKSBAL: | 20 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.