Udírny a uzení
Kód: 0052362Související produkty
Detailní popis produktu
Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny.Doplňkové parametry
Kategorie: | Maso, grilování |
---|---|
Hmotnost: | 0.15 kg |
Autor: | Egon Binder |
Datum dotisku: | 02/2021 |
Datum vydání: | 04/2005 |
Jazyk: | CZE |
Značka: | GRADA |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
ISBN: | 80-247-1261-X |
Počet stran: | 112 |
POCKSBAL: | 40 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.