Ubrousku, prostři se!
Kód: 0188048Související produkty
Detailní popis produktu
Česká kuchyně je ta, kterou máme zmáknutou dokonale, kterou milujeme a umíme vařit, a tak po kuchařce Honzo, vstávej, vychází druhý díl věnovaný právě naší klasice.
Najdete v něm recepty, které využijete po celý rok a při každé příležitosti. Ukážeme vám, jak uspořádat vepřové hody klidně v malém bytě, naučíme vás jíst a zpracovávat sladkovodní ryby a zvěřinu, prozradíme recepty na oblíbená hospodská jídla, jako je třeba dršťková polévka, pečená vepřová žebra anebo koleno, naučíme vás péct hity z cukráren - poctivě a podle ověřených receptů a přidáme i recepty na takové poklady české kuchyně, jako jsou chodské koláče nebo frgály.
Kniha o 160 stranách je rozdělena do 7 kapitol:
Sváteční hody (masopust, zabijačka, posvícení, svatomartinské hody)
Volání divočiny (recepty na zvěřinu)
Pořádný úlovek (jak nejlépe upravit sladkovodní ryby)
Ta naše hospoda (hospodská jídla: nakládaný hermelín, utopence, gulášovka, vepřové koleno…)
Domácí cukrárna (božské zákusky z české cukrárny - větrník, rakvička, harlekýn…)
Tak chutná domov (pečené kuře, kachna s nádivkou, řízky…)
Rodinné stříbro (slavné české koláče + kváskový chléb)
Doplňkové parametry
Kategorie: | Národní, regionální kuchařky |
---|---|
Hmotnost: | 0.79 kg |
Datum vydání: | 05/2015 |
Edice: | Apetit na cestách |
Jazyk: | CZE |
Značka: | APETIT |
Vazba: | Pevná bez přebalu matná |
ISBN: | 978-80-87575-35-2 |
Počet stran: | 160 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.