Technologie přípravy pokrmů 6
Kód: 0130009Související produkty
Detailní popis produktu
Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé možnosti jejich přípravy. Učebnice je vhodným zdrojem informací pro školy, pro provozovatele gastronomické výroby i pro ostatní zájemce o pokrmy z ryb a mořských plodů.Doplňkové parametry
Kategorie: | Středoškolská výuka |
---|---|
Hmotnost: | 0.39 kg |
Autor: | Hana Sedláčková |
Datum vydání: | 06/2012 |
Jazyk: | CZE |
Značka: | FORTUNA |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
ISBN: | 978-80-7373-114-4 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.