Technologie přípravy pokrmů 4
Kód: 0099491Související produkty
Detailní popis produktu
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.Doplňkové parametry
Kategorie: | Středoškolská výuka |
---|---|
Hmotnost: | 0.32 kg |
Autor: | Hana Sedláčková |
Datum vydání: | 09/2009 |
Edice: | Učebnice |
Jazyk: | CZE |
Značka: | FORTUNA |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
ISBN: | 978-80-7373-066-6 |
Počet stran: | 96 |
POCKSBAL: | 10 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.