Suroviny UO cukrář
Kód: 0172161Související produkty
Detailní popis produktu
Učebnice popisuje suroviny pro výrobu cukrářských výrobků. Pojednává o výživě, složení a vlastnostech potravin a hodnocení jejich jakosti.Uvádí nejen základní suroviny, ale i nové druhy surovin, kypřících prostředků a potravinářských barviv. Je určena žákům 1. až 3. ročníků středních škol oboru vzdělání Cukrář.Doplňkové parametry
Kategorie: | Středoškolská výuka |
---|---|
Hmotnost: | 0.37 kg |
Autor: | František Šrek; Ivana Kopová; Ludvík Bláha |
Datum dotisku: | 10/2017 |
Datum vydání: | 08/2014 |
Jazyk: | CZE |
Značka: | INFORMATORIUM |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
ISBN: | 978-80-7333-108-5 |
Počet stran: | 214 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.