Stolničení v kostce
Kód: 0276148Související produkty
Detailní popis produktu
Pro potřeby pracovníků veřejného stravování, studentům i účastníkům rekvalifikačních kurzů autoři předkládají odbornou publikaci, která vysvětluje komplexní rozsah základních znalostí z oboru.
Text obsahuje základy společenské výchovy, vybavení a zařízení pohostinských provozoven, základy jednoduché a složité obsluhy, charakteristiku slavnostního stolování, cateringu, forem řízení a managementu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Potravinářství, gastronomie |
---|---|
Hmotnost: | 0.12 kg |
Autor: | Miloslava Tuláčková; Karel Štěpánek |
Datum vydání: | 11/2018 |
Jazyk: | CZE |
Značka: | RATIO |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.