Stolničení

Kód: 0056371
460 Kč
Skladem na e-shopu
Jak podávat pokrmy a nápoje ...

Detailní informace

Detailní popis produktu

Publikace je určena pro hotelové školy a pro SOU obor kuchař-číšník, dále i pro ty, kteří v pohostinství už pracují a chtějí si rozšířit své odborné znalosti.
  • Jak podávat pokrmy a nápoje
  • Jak vybírat nápoje k pokrmům
  • Jak upravovat jídelní stoly
  • Jak připravit svatební hostinu, banket, raut, koktejl, piknik, garden party

Doplňkové parametry

Kategorie: Středoškolská výuka
Hmotnost: 0.93 kg
Autor: Gustav Salač
Datum dotisku: 09/2008
Datum vydání: 06/2004
Jazyk: CZE
Značka: FORTUNA
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
ISBN: 80-7168-752-9
Počet stran: 224
POCKSBAL: 5

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: