Stolničení
Kód: 0056371Související produkty
Detailní popis produktu
Publikace je určena pro hotelové školy a pro SOU obor kuchař-číšník, dále i pro ty, kteří v pohostinství už pracují a chtějí si rozšířit své odborné znalosti.- Jak podávat pokrmy a nápoje
- Jak vybírat nápoje k pokrmům
- Jak upravovat jídelní stoly
- Jak připravit svatební hostinu, banket, raut, koktejl, piknik, garden party
Doplňkové parametry
Kategorie: | Středoškolská výuka |
---|---|
Hmotnost: | 0.93 kg |
Autor: | Gustav Salač |
Datum dotisku: | 09/2008 |
Datum vydání: | 06/2004 |
Jazyk: | CZE |
Značka: | FORTUNA |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
ISBN: | 80-7168-752-9 |
Počet stran: | 224 |
POCKSBAL: | 5 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.