Špalda a ječmen ve zdravé kuchyni
Kód: 0039495Související produkty
Detailní popis produktu
Obilná zrna a obilné produkty jsou odpradávna významnou součástí každodenní výživy člověka. V obilí jsou obsaženy látky, které jsou nenahraditelným zdrojem energie pro činnost a růst lidského organismu v každém věkovém úseku života. Tato brožurka vám nabízí základní informace o obilných zrnech a jejich druzích, o jejich zpracování v moderní české kuchyni a seskupuje spoustu starých i nových receptů na chutná a zároveň zdravá jídla ze špaldy a ječmene.Doplňkové parametry
Kategorie: | Zdravá, štíhlá kuchyně |
---|---|
Hmotnost: | 0.24 kg |
Autor: | Pavla Momčilová |
Edice: | Pavla vaří a peče zdravě |
Jazyk: | CZE |
Značka: | Medica Publishing |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
ISBN: | 80-85936-44-5 |
Počet stran: | 116 |
POCKSBAL: | 20 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.