Sicilská kuchyně
Kód: 0204216Související produkty
Detailní popis produktu
Autor žijící několik let na Sicílii přibližuje čtenářům to nejlepší, čím si tento středomořský ostrov získal jeho srdce. Vypráví o neskutečně milých obyvatelích, sicilských zvycích, zážitcích na pravé sicilské svatbě, moři, ale ten největší důraz je kladen na jídlo. V pěti samostatných oddílech, rozdělených dle druhu pokrmů, popisuje recepty na typická sicilská jídla, která jsou nejen zdravá, jejich příprava zabere leckdy doslova pár minut, ale především suroviny na ně jsou běžně dostupné i v České republice. Autor v knize přiblíží čtenářům prostřednictvím jídla a zážitků s ním spojených tuto zemi až do kuchyně a zároveň se dozvíte, že Sicílie není Itálie – je jiná...
Doplňkové parametry
Kategorie: | Národní, regionální kuchařky |
---|---|
Hmotnost: | 0.86 kg |
Autor: | Petr Šámal |
Datum vydání: | 05/2016 |
Jazyk: | CZE |
Značka: | Epocha |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
ISBN: | 978-80-7557-006-2 |
Počet stran: | 216 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.