Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku

Kód: 0186344
199 Kč –14 %
Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku
199 Kč –14 % 170 Kč
Skladem na e-shopu

Detailní informace

Detailní popis produktu

V kuchařské knize Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku vás mistr kuchař Jaroslav Vašák zavede do všech krajů České republiky. V každém regionu Vám představí tradiční produkty, pokrmy i nápoje, které jsou dodnes vyráběny a připravovány podle historických receptur. Dozvíte se, jaký mají původ Chodské koláče nebo Valašské frgály, odkud pochází recept na Hořické trubičky, čemu se v Praze říkalo Podskalské grundle, co je to Císařský trhanec, jaké perníky se pečou v Pardubicích, a jaké v Českém Krumlově, a mnoho dalších zajímavostí. V kuchařské knize najdete také 166 receptů na tradiční jídla z jednotlivých krajů, i recepty na pokrmy moderní kuchyně. Recepty jsou rozděleny do kapitol podle typu, od předkrmů, polévek, přes drůbež, různé druhy mas až po moučníky. Kuchařská kniha o rozsahu 160 stran obsahuje více než pět set fotografií.

Doplňkové parametry

Kategorie: Národní, regionální kuchařky
Hmotnost: 0.82 kg
Autor: Jaroslav Vašák
Jazyk: CZE
Značka: Stopa
Vazba: Pevná s přebalem lesklá
ISBN: 978-80-88063-00-1
Počet stran: 160

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: