Provence Škola provensálské kuchyně
Kód: 0366076Související produkty
Detailní popis produktu
Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně. Kniha koncipovaná jako týdenní škola vaření nám umožní vychutnat si nádhernou autentickou chuť Středomoří. Autor se v tomto koutě světa narodil a vyrostl zde, je považován za guru provensálského stravování. Zavede nás na rybí trh, do tradičního pekařství, k výrobcům sýrů, dozvíme se od něj, jak místní získávají ze surovin nejlepší chutě a vůně, umožní nám prostě poznat provensálské jídlo z první ruky… Můžeme si vybrat z více než stovky receptů a ochutnat třeba tapenádu neboli kaparovou pastu, cuketové smaženky, jehněčí kýtu s bylinkami nebo jahodový coulis. Jak uvařit dobré a tradiční provensálské jídlo v pohodlí vlastní kuchyně.Doplňkové parametry
Kategorie: | Tématické kuchařky |
---|---|
Hmotnost: | 1.43 kg |
Autor: | Marie-Pierre Moineová; Gui Gedda |
Datum vydání: | 09/2021 |
Jazyk: | CZE |
Značka: | SLOVART |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
ISBN: | 978-80-276-0334-3 |
Počet stran: | 352 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.