Pečeme si sami chleba
Kód: 0230059Související produkty
Detailní popis produktu
Svérázný venkovský chléb, šťavnatý bramborový chléb, jemná křehká bageta, křupavá kůrka chleba s podmáslím – sbíhají se vám sliny v ústech? Pak si silně aromatické chleby a žemle docela jednoduše upečte sami. V této knize najdete nejen víc jak 40 vyvážených receptů, vhodných pro každodenní použití, ale také základy výroby od hnětení těsta až k hotovému chlebu, a řadu tipů. Do toho! Nechte se inspirovat a udělejte ze své kuchyně pekárnu dobrého chleba. Budete zasvěceni do tajemství tradičního umění pečení chleba s dlouhým vedením těsta a velmi malým množstvím kvasnic Podrobné recepty jsou orientované na praxi a lehce proveditelné Začínejte pomalu od jednoduchého k náročnému – pro každého je tu něcoDoplňkové parametry
Kategorie: | Tématické kuchařky |
---|---|
Hmotnost: | 0.88 kg |
Autor: | Lutz Geisler |
Datum vydání: | 04/2017 |
Jazyk: | CZE |
Značka: | VÍKEND |
ISBN: | 978-80-7433-182-4 |
Počet stran: | 264 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.