Pampelišky k jídlu
Kód: 0290481Související produkty
Detailní popis produktu
Kulinární monografie o jedné rostlině, a zejména o jejím uplatnění v kuchyni, představuje dvacet receptů sestavených vždy pro celé menu, od polévky a salátu přes hlavní chod a dezert, včetně návodů na slané i sladké konzervování. Každý recept doprovází fotografie.
Doprovodná textová část obsahuje obecný botanický popis rostliny, podrobný popis jednotlivých jedlých částí včetně obsahových látek, informace o použití v bylinkářství, nejrůznější zajímavosti z botaniky a zemědělství, básně, písně, historky… prostě vše o pampelišce.
Sezona pampelišek začíná v první polovině dubna a trvá přibližně tři týdny na jedné lokalitě. Oproti Praze například pampelišky na Šumavě začínají kvést až o tři týdny později, na jižní Moravě naopak o dva týdny dříve.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Tématické kuchařky |
---|---|
Hmotnost: | 0.38 kg |
Autor: | Jana Vlková |
Datum vydání: | 02/2019 |
Jazyk: | CZE |
Značka: | Došel karamel |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
ISBN: | 978-80-907055-1-7 |
Počet stran: | 96 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.