Pampelišky k jídlu

Kód: 0290481
250 Kč –14 %
Pampelišky k jídlu
250 Kč –14 % 213 Kč
Skladem na e-shopu

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kulinární monografie o jedné rostlině, a zejména o jejím uplatnění v kuchyni, představuje dvacet receptů sestavených vždy pro celé menu, od polévky a salátu přes hlavní chod a dezert, včetně návodů na slané i sladké konzervování. Každý recept doprovází fotografie.

Doprovodná textová část obsahuje obecný botanický popis rostliny, podrobný popis jednotlivých jedlých částí včetně obsahových látek, informace o použití v bylinkářství, nejrůznější zajímavosti z botaniky a zemědělství, básně, písně, historky… prostě vše o pampelišce.

Sezona pampelišek začíná v první polovině dubna a trvá přibližně tři týdny na jedné lokalitě. Oproti Praze například pampelišky na Šumavě začínají kvést až o tři týdny později, na jižní Moravě naopak o dva týdny dříve.

Doplňkové parametry

Kategorie: Tématické kuchařky
Hmotnost: 0.38 kg
Autor: Jana Vlková
Datum vydání: 02/2019
Jazyk: CZE
Značka: Došel karamel
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
ISBN: 978-80-907055-1-7
Počet stran: 96

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: