Obiloviny v lidské výživě
Kód: 0242477Související produkty
Detailní popis produktu
Publikace - Obiloviny v lidské stravě je souhrnem znalostí o obilovinách používaných v lidské stravě na počátku 21. století. Zahrnuje poznatky o historii pěstování obilovin, složení jejich zrna a benefity a rizika jejich konzumace. Všímá si chorob, které mohou souviset s konzumací gliadinu - součásti lepku obilovin. Na druhé straně jsou v textu rozebírány benefity cereální - obilné stravy - v jejím působení na lidskou výživu. Publikace je společným dílem chemiků, potravinářů, lékařů a nutričních terapeutů.Doplňkové parametry
Kategorie: | Zdravá výživa |
---|---|
Hmotnost: | 0.22 kg |
Jazyk: | CZE |
Značka: | Forsapi |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
ISBN: | 978-80-87250-28-0 |
Počet stran: | 54 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.