Moderní kuchyně ve společném stravování
Kód: 0276022Související produkty
Detailní popis produktu
Moderní kuchyně je složitý a dobře fungující organismus, ke kterému je třeba moderní technologické vybavení, splnění hygienických a zákonných požadavků. Současně zahrnuje využití nových surovin, nové vědecké poznatky v oblasti výživy a jejího vlivu na kvalitu lidského života, změny životního stylu, psychologii a umění řídit kolektivy, marketing, cenovou tvorbu, účtování atd. Vše uvedené a ještě více naleznete v obsahu této publikace, která je nezbytnou pro každého pracovníka ve společném stravování, ale její přínos ocení i amatérští gastronomičtí nadšenci.Doplňkové parametry
Kategorie: | Potravinářství, gastronomie |
---|---|
Hmotnost: | 0.33 kg |
Autor: | Jiří Černý |
Jazyk: | CZE |
Značka: | RATIO |
ISBN: | 978-80-86351-06-3 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.