Kuchařka podle pěti elementů
Kód: 0280388Související produkty
Detailní popis produktu
Skvělá příručka pro všechny, kteří se zajímají o zdravou výživu, stejně jako o čínskou medicínu.
V první řadě zde najdete množství receptů, rozdělených takto: čínská rýžová kaše, ranní jídla (pikantní a sladká), pokrmy z obilí, vegetariánské polévky, saláty a dipy, zeleninová jídla, pokrmy z tofu, vegetariánská jídla z luštěnin, asijské ořechové omáčky k zelenině i masu, maso, ryby, sladká jídla, koláče, chléb, nápoje (hlavně čaje, ale i jiné). Na konci každého receptu se uvádí léčivé působení daného pokrmu a doporučení v souladu s principy tradiční čínské medicíny. Další kapitoly knihy jsou: Co je to nemoc? Tepelné působení potravin. Pět elementů. Chutě. Vaření v souladu s ročním obdobím. 21 pravidel stravitelnosti.
Přílohou knihy je přehledný plakát a abecední seznam potravin, kde se uvádí, k jakému prvku potravina patří a jaký má tepelný účinek.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Zdravá výživa |
---|---|
Hmotnost: | 0.28 kg |
Autor: | Barbara Temelie; Beatrice Trebuth |
Datum dotisku: | 04/2020 |
Datum vydání: | 10/2018 |
Jazyk: | CZE |
Značka: | Eugenika |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
ISBN: | 978-80-8100-565-7 |
Počet stran: | 248 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.