Jak vaříme u Matěje
Kód: 0431923Související produkty
Detailní popis produktu
První kuchařka šéfkuchaře Jana Punčocháře přináší recepty tradiční i moderní česko-rakouské kuchyně, tak jak je se svým týmem vaří v restauraci U Matěje. Polévky, předkrmy, hlavní chody i dezerty ze sezonních surovin jsou obohacené o tipy samotného šéfkuchaře. Díky poutavým fotkám můžete nahlédnout přímo do restaurační kuchyně. Nechybí ani recepty na evergreeny restaurace U Matěje, jako je telecí pavouček s houbovo-koprovou omáčkou, kapří hranolky, dršťková polévka nebo karamelové vejce. Většinu pokrmů uvaříte z běžně dostupných surovin, recepty jsou dobře pochopitelné a zvládne je každý, koho baví vaření. Zkuste si připravit oblíbená jídla, kterými je restaurace U Matěje vyhlášená, a poznejte, jak se vaří u Matěje!Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchařky osobností |
---|---|
Hmotnost: | 1.02 kg |
Autor: | Jan Punčochář |
Datum vydání: | 11/2023 |
Jazyk: | CZE |
Značka: | ŠULC - ŠVARC |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
ISBN: | 978-80-7244-499-1 |
Počet stran: | 192 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.