Jak se dělá cidre, calvados, pommeau
Kód: 0204418Související produkty
Detailní popis produktu
Zpracování jablek na mošt má již dlouholetou tradici. V poslední době se stále častěji zpracovávají jablka na ovocný destilát – jablkovici.
Jenže pozor – jablkovice není věhlasný calvados, ten skvělý nápoj tmavě jantarové barvy, jemné chuti a vůně jablek! Calvados, to je vznešený příbuzný naší jablkovice. Proč tedy nezkusit trochu experimentovat a povznést náš destilát do ušlechtilého stavu?
Krok za krokem vede k tomuto cíli čtenáře zkušená odbornice doc. ing. Helena Uhrová, CSc. Píše o historii, přípravě i použití nápojů, jako jsou cidre, calvados a pommeau. Připojuje zajímavé recepty na jídla a nápoje připravené s použitím calvadosu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Tabák a alkohol |
---|---|
Hmotnost: | 0.29 kg |
Autor: | Helena Uhrová |
Datum vydání: | 04/2016 |
Jazyk: | CZE |
Značka: | VÍKEND |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
ISBN: | 978-80-7433-151-0 |
Počet stran: | 96 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.