Jak nakupovat a zpracovávat maso
Kód: 0186585Související produkty
Detailní popis produktu
Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni.Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu věnovanou zvěřině. Provedeme vás v nich nákupem vepřového, hovězího, telecího a jehněčího masa a zvěřiny a představíme vám i poklady, které před vámi doposud řezníci tajili. K tomu přidáme návod, jak vše zužitkovat na maximum, a samozřejmě i oblíbené recepty. S námi si návštěvu řeznictví i vaření užijete!
Doplňkové parametry
Kategorie: | Zpracování potravin |
---|---|
Hmotnost: | 0.72 kg |
Datum vydání: | 04/2015 |
Edice: | Apetit speciál |
Jazyk: | CZE |
Značka: | APETIT |
Vazba: | Pevná bez přebalu matná |
ISBN: | 978-80-87575-39-0 |
Počet stran: | 180 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.