Jak nakupovat a zpracovávat maso

Kód: 0186585
369 Kč –14 %
Jak nakupovat a zpracovávat maso
369 Kč –14 % 314 Kč
Skladem na e-shopu
rozšířené vydání

Detailní informace

Detailní popis produktu

Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni.

Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu věnovanou zvěřině. Provedeme vás v nich nákupem vepřového, hovězího, telecího a jehněčího masa a zvěřiny a představíme vám i poklady, které před vámi doposud řezníci tajili. K tomu přidáme návod, jak vše zužitkovat na maximum, a samozřejmě i oblíbené recepty. S námi si návštěvu řeznictví i vaření užijete!

Doplňkové parametry

Kategorie: Zpracování potravin
Hmotnost: 0.72 kg
Datum vydání: 04/2015
Edice: Apetit speciál
Jazyk: CZE
Značka: APETIT
Vazba: Pevná bez přebalu matná
ISBN: 978-80-87575-39-0
Počet stran: 180

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: