Gastronomie
Kód: 0230464Související produkty
Detailní popis produktu
Obsah této knihy je zaměřen na vývoj, základy a současné trendy v gastronomii. Vhodným způsobem jsou uvedeny vybrané potravinářské komodity, popsány stravovací návyky mladistvých, bezpečnost potravin v gastronomii, způsoby dopravy související s gastronomií, hotelnictvím a cestovním ruchem a nakonec využití statistických metod v gastronomii.
Kniha obsahuje kapitolu 10 Bezpečnosť potravín v gastronómii od slovenského autora Jozefa Goliana a tato kapitola je uvedena ve slovenském jazyce.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Středoškolská výuka |
---|---|
Hmotnost: | 0.49 kg |
Autor: | Miroslav Fišera |
Datum vydání: | 05/2017 |
Jazyk: | CZE |
Značka: | 2THETA |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
ISBN: | 978-80-86380-78-0 |
Počet stran: | 300 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.