Gastronomický slovník v kostce
Kód: 0276019Detailní popis produktu
Gastronomický slovník v kostce obsahuje pojmy v jazyce českém, anglickém, francouzském, italském a německém včetně transkripce. V němčině se transkripce neuvádí, protože pravidla výslovnosti jsou zařazena na začátku slovníku. Uvedené jazyky v tomto slovníku jsou nejpoužívanější v Evropě. Navíc Francie je kolébkou kulinářského umění a mnoho gastronomických termínů se nepřekládá do dalších jazyků. Výběr a sled jednotlivých pojmů vychází z tematických okruhů spojených s činností v hotelu, v kuchyni, v restauraci atd.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Cizí jazyky |
---|---|
Hmotnost: | 0.15 kg |
Autor: | Václav Šmíd |
Jazyk: | CZE |
Značka: | RATIO |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.