Domácí zabijačka
Kód: 0346293Související produkty
Detailní popis produktu
Klobásy nebo huspenina, šunka či slanina, jitrnice nebo jelítka - ty domácí chutnají prostě lépe!
Ať už porážíte dvoumetrákového pašíka, nebo třeba jen koupíte půlku prasete a chcete se dozvědět, jak maso nejlépe zpracovat, jak vyrobit pár kilo klobás nebo vyudit šunku, v této publikaci najdete všechny potřebné informace, postupy a návody. Carsten Bothe vás naučí poznat kvalitu masa, správně ho porcovat, používat řeznické nástroje, seznámí vás s triky profesionálů a vším, co souvisí s výrobou klobás, nakládáním nebo zavařováním masa. O domácích zabijačkách ví zkrátka všechno.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Tématické kuchařky |
---|---|
Hmotnost: | 0.34 kg |
Autor: | Carsten Bothe |
Datum vydání: | 12/2020 |
Jazyk: | CZE |
Značka: | Vašut |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
ISBN: | 978-80-7541-240-9 |
Počet stran: | 136 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.