Divočák
Kód: 0396456Související produkty
Detailní popis produktu
Autoři této kuchařky se společně s fotografem zúčastnili lovu na divočáka v lesích jižního Švédska a byli přitom, když padl výstřel, i při následném vyvrhování a bourání. Bachyně vážící 76 kg byla skolena jednoho časného lednového rána a její maso vystačilo na všech 52 receptů v této knize, včetně několika pamlsků pro psy, kteří byli důležitou součástí lovecké výpravy.
Kančí maso je libové s jemnou příchutí zvěřiny, skvěle se hodí k úpravě při nízkých teplotách, na grilování i k výrobě klobás a přípravě pokrmů z mletého masa. Mezi recepty najdete jednoduchá jídla i slavnostnější pokrmy, tradiční recepty od babiček i novější pojetí úpravy masa; všechny recepty jsou označeny stupněm obtížnosti od 1 do 3.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Tématické kuchařky |
---|---|
Hmotnost: | 0.76 kg |
Autor: | Mikael Axell; Frida Ernsth |
Datum vydání: | 11/2022 |
Jazyk: | CZE |
Značka: | Vašut |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
ISBN: | 978-80-7541-323-9 |
Počet stran: | 144 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.