Culinaria Maďarsko
Kód: 0245049Související produkty
Detailní popis produktu
Druhé vydání úspěšného kulinárního průvodce maďarskou kuchyní. Autorka a fotografové vás vezmou na pouť jednotlivými regiony se všemi jejich vábnými specialitami, jako je vydatná fazolová polévka, halászlé z několika druhů ryb, guláš, perkelt, tokáň, paprikáš, Dobošův dort, kaštanové pyré nebo i neopakovatelný maďarský salám či klobása. Navštívíte rozlehlou pustu, známou jako „spižírna Maďarska“, kouzelné kraje Transdanubie, kosmopolitní velkoměsto Budapešť i severní Maďarsko s písčitými rovinami, horami i romantickými lesy. Fascinující popisy líčí tradice maďarského vinařství i „ohnivou“ historii papriky… Působivé fotogra?e vás zvou na maďarskou svatbu, oslavy Velikonoc nebo Vánoc a lákají vyzkoušet si slavnostní i každodenní recepty.Doplňkové parametry
Kategorie: | Národní, regionální kuchařky |
---|---|
Hmotnost: | 1.09 kg |
Autor: | Anikó Gergely |
Datum vydání: | 12/2017 |
Edice: | Kulinární průvodce |
Jazyk: | CZE |
Značka: | SLOVART |
Vazba: | Polotuhá flexo |
ISBN: | 978-80-7529-477-7 |
Počet stran: | 320 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.