Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů
Kód: 0242659Související produkty
Detailní popis produktu
Publikace vás naučí jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelnost a využitelnost živin (bílkovin, tuků, sacharidů, minerálních látek) i látek ochranných (zejména vitaminů). Dozvíte se, jak žádoucím způsobem ovlivnit senzorické vlastnosti jídla. V knížce je popsána předběžná úprava potravin, jednotlivé postupy při tepelné úpravě (vaření, dušení, pečení, opékání, grilování, smažení, pražení a mikrovlnný ohřev), použití nízkých teplot (chlazení a mražení) a změny, ke kterým při nich dochází. Pozornost je věnována i dohotovování pokrmů, zahušťování, úpravě na talíři, volbě správné teploty atd. Průvodce očkováním. Máme se bát chřipky?Doplňkové parametry
Kategorie: | Zdravý způsob života |
---|---|
Hmotnost: | 0.08 kg |
Autor: | Jana Dostálová |
Edice: | Stručné informace pro pacienty |
Jazyk: | CZE |
Značka: | Forsapi |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
ISBN: | 978-80-903820-8-4 |
Počet stran: | 54 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.