Chvála české kuchyně
Kód: 0213509Související produkty
Detailní popis produktu
Poprvé v naší vydavatelské praxi vychází kniha Chvála české kuchyně - tradice, jídlo, stolování, osobnosti, která mapuje celé panorama české gastronomie.
Je to dílo určené nejen široké veřejnosti, ale především odborníkům.
V pěti kapitolách zachycuje tradiční český rok; principy vaření; vývoj potravin; oborové kuchyně i proměny stylu vaření; obsluhy a stolování. Jsou zde klíčové osobnosti české kuchyně od Bavora Rodovského z Hustiřan, M. D. Rettigové, Anuše Kejřové, Marie Sandtnerové až po rybího krále Jindřicha Vaňhu a soudobé nositele Michelinských hvězd.
Kapitoly obohacují literární ukázky z děl českých spisovatelů. Významnou součásti knihy je obrazová a fotografická dokumentace.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Národní, regionální kuchařky |
---|---|
Hmotnost: | 1.72 kg |
Autor: | Jarmila Schreiberová; Hugo Schreiber; Yvetta Dörflová |
Datum vydání: | 10/2016 |
Jazyk: | CZE |
Značka: | Perseus |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
ISBN: | 978-80-904757-1-7 |
Počet stran: | 482 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.