Česká kuchyně za dob nedostatku
Kód: 0363701Související produkty
Detailní popis produktu
Vaření z lokálních, původních zdrojů, s prázdnou kapsou a hlavou plnou ideálů se znovu dostává ke slovu, a s ním i tato kniha.Desítky receptů pro všechny zájemce o kuchyni nouze aneb kterak lze z lišejníků, bukvic, hlemýžďů a žab vyžíti. V době trvající krize recepty stále aktuální. Potěší však i zbohatlické gurmány u moderních sporáků či alternativní zdravoživotnístylohledače, kteří mohou společně experimentovat s netradičními bylinami a surovinami. Jedná se tak o první kuchařskou knihu budující stálý sociální smír.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Národní, regionální kuchařky |
---|---|
Hmotnost: | 0.23 kg |
Autor: | Čeněk Zíbrt |
Datum vydání: | 07/2021 |
Jazyk: | CZE |
Značka: | Dauphin |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
ISBN: | 978-80-7645-217-6 |
Počet stran: | 228 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.