Česká kuchyně
Kód: 0470701Související produkty
Detailní popis produktu
Lákavě vonící vepřová pečeně s dušeným kysaným zelím a knedlíky, svíčková na smetaně ozdobená plátkem citronu a brusinkami, pečená husa, bažant na slanině, pražská šunka s křenovou šlehačkou, lívance s borůvkovou omáčkou, jahodové knedlíky z kynutého těsta posypané nastrouhaným tvarohem, buchty s makovou a tvarohovou náplní nebo vánočka s rozinkami a mandlemi – to je ta pravá klasika, která proslavila českou kuchyni. Přehledně napsané postupy, velké množství rad a obměn základních receptů, barevné fotografie důležitých fází přípravy i podávání jídel vás určitě zlákají uvařit pro vaši rodinu nebo přátele něco dobrého.Doplňkové parametry
Kategorie: | Národní, regionální kuchařky |
---|---|
Hmotnost: | 0.26 kg |
Autor: | Lea Filipová |
Datum vydání: | 03/2025 |
Jazyk: | CZE |
Značka: | SLOVART |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
ISBN: | 978-80-276-1125-6 |
Počet stran: | 64 |
POCKSBAL: | 0 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.