Biozahrada praktická příručka

Kód: 0121750
199 Kč –14 %
Biozahrada praktická příručka
199 Kč –14 % 170 Kč
Skladem na e-shopu
Úvod k přírodnímu pěstitelství s názornými vyobrazeními

Detailní informace

Detailní popis produktu

Čerstvé ovoce a zelenina ze zahrady přímo na váš stůl Přírodní pěstitelství ovoce a zeleniny neobohacuje pouze náš jídelníček, ale odhaluje souvislosti mezi světem rostlin a zvířat, zemí, vesmírem a člověkem. Pozorovat klíčení a růst rostlin a pomáhat jim v tomto procesu, prožívat neustále se měnící hru přírodních dějů přináší radost z práce pod širým nebem. Autorky nám nabízejí podrobnou, stručnou a přesnou formou poznatky potřebné k úspěšnému pěstování a sklizni zdravého ovoce a zeleniny bez chemických látek. Praktická kniha s mnoha tipy pro každého, kdo ocení křupavé saláty, voňavá rajčata, aromatické koření a lahodné ovoce z vlastní zahrádky. Annelore Brunsová, nar. 1928, předávala po mnoho let své poznatky o biologickém pěstování ovoce a zeleniny v rámci vyučování na německých státních vysokých školách a přednášek v alternativních centrech. S pomocí svého manžela, Huberta Brunse, jehož obrázky a nákresy doplňují její publikace, vydala celou řadu úspěšných knih z tohoto oboru. Annelore Brunsová dnes pracuje jako léčitelka. Susanne Brunsová, nar. 1960, jde ve stopách svých rodičů, ačkoli kvůli svým třem dětem zanechala studia zahradnictví, je autorkou mnoha knih o biologickém pěstitelství a pracovala pro rozhlas a televizi. Jejím hlavní zájmem bylo a je předávání poznatků našich předků příštím generacím.

Doplňkové parametry

Kategorie: Užitková zahrada
Hmotnost: 0.38 kg
Autor: Susanne Brunsová; Annelore Brunsová
Datum dotisku: 03/2024
Jazyk: CZE
Značka: PLOT
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
ISBN: 978-80-7428-026-9
Počet stran: 144
POCKSBAL: 10

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: