Bible domácího pečení
Kód: 0360851Související produkty
Detailní popis produktu
Již podruhé vychází kompletní „učebnice“ domácího pečení. Kromě klasického chleba nebo ciabatty si připravíte muffiny, challu, pizzu, vícezrnné chleby, žemle, bagely nebo briošky. U každého receptu autorka srozumitelně vysvětlila taje technologie a připojila finesy profesionálů. Nechybějí ani rady, které vyřeší všechny problémy: jak na dokonale vykynutém bochníku utvořit zářezy tak, aby neklesl. Jak odhadnout, kdy je těsto ideálně vykynuté. Jak poznat, kdy je chléb pečený, nebo jak zabránit přichycení spodní kůrky.Doplňkové parametry
Kategorie: | Moučníky, pečení |
---|---|
Hmotnost: | 1.43 kg |
Autor: | Rose Beranbaumová Levyová |
Datum vydání: | 08/2021 |
Jazyk: | CZE |
Značka: | Esence |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
ISBN: | 978-80-242-7544-4 |
Počet stran: | 760 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.